Det var ju både bra och dåligt.

Publicerat: december 1, 2008 i Uncategorized

Vi tar väl det dåliga först. Såg första halvlek av Chelsea-Arsenal på Baren Baren. Dit kan man gå på söndagar om man vill kolla en match eller två i lugn och ro. Antagligen kan man inte gå dit en lördagkväll om man vill ha lugn och ro. Det är alldeles för bra ölpriser för att det skulle vara lugnt och rofullt vid dylika tidpunkter. Hur som helst, det var inte nån rolig historia, visserligen gjorde Arsenal ett självmål, det fick man sen tillbaka när man gjorde ett ganska övertydligt offsidemål, och sedan även ytterligare en balja på mina grabbar. Jag har gratulerat Sören via mail, det blev lugnast så.

Det trevliga var igår annars att Commedia öppnat söndagar igen och att vi tog oss dit med herrskapet Garcia-Rosendahl på söndagmiddag. Dessutom förgyllde herr Lehman vår lilla tillställning. Ett bra avslut på en fin helg.

Idag är det Dion som rular i spelaren. 70-tals-Dion. En annan dag kan det bli 60-tals-Dion. Eller 90-tals-Dion. Eller… Ja, ni fattar. Han har gjort en hel del herr Di Mucci. Och det mesta är dessutom lyssningsbart och mer därtill. Något som särkskilt kan rekommenderas är 60-talsplattorna med diverse sköna bluestolkningar.

Dion posar i nystruken keps 1979.

Dion posar i nystruken keps 1979.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s