En dag som denna…

Publicerat: december 3, 2008 i Uncategorized

När man suttit och gjort finanstidning i 9 timmar, och därefter lekt tvättstugechef, är det en fin sysselsättning att leka med Spotify en stund. För er som är med i spotify-haussen kan ni kolla in kvällens spellista här. Klicka på länken och spela bara! Har ni ingen inbjudan kan ni gå till Halvars grymma blogg (länk till höger) och be honom om en, han verkar ha ett gäng.

http://open.spotify.com/user/andyb/playlist/70GngzuAhKyuJxtyQjsKHG

Om ett tag är det väl dags att ta sig till KB och hänga på bardisken en stund, men inte för länge, imorgon ska det göras tidning igen.

Dagens låt är för övrigt ”I’m the lover man” med Little Jerry Williams. Inte Jerka Fernström, inte alls. En helt annan själfull mörkhyad herre från Amerikat. Kallades senare i karriären Swamp Dogg, men är ändå en riktigt cool katt. Denna låt kan man bland annat hitta på en fantastisk soulsamling vid namn ”The Best of Loma Records – The Rise and Fall of a 1960’s Soul Label”. Finns på iTunes och skakar liv i det mesta.

Little Jerry A.K.A. Swamp Dogg, rider in i solnedgången.

Little Jerry A.K.A. Swamp Dogg, rider in i solnedgången.

I morgon torsdag – Highway to Helg, eller hur Sören. På Konsertbaren som vanligt, vi börjar skramla vid nio-tiden. Funderar även på en söndagsrökare den 14:e när Refreshments rockar loss i UKK mitt emot KB.

Det var det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s