Så sant, så sant…

Publicerat: december 11, 2008 i Uncategorized

Halvar har naturligtvis rätt. En av årets jullåtar måste vara ”A snowflake fell, and it felt like a kiss” med de melankoliska gossarna från Skottland, Glasvegas. En annan ny jullåt som står och bankar på dörren till A-lagets omklädningsrum är Hives & Cyndi Lauper med ”A Christmas Duel” – en riktig Spector-rökare med både Ramones- och Ronnie S-touch. Grymt sa julegrisen.

Inte går det att hitta några prisvärda flygbiljetter heller. Hade eventuellt tänkt en snabbtripp till Malaga efter nyår, men det får nog vänta tills sommaren. Skulle inte göra ont med lite ljus och värme som nån tönt sjöng om för länge sedan. Dessutom skulle det behövas lite tapas och en eller annan Veterano med Caffe con Leche på balkongen.

Kvällen kommer idag att starta med att återställa kroppen i brukbart skick efter gårdagens sällsynt trevliga julbord. Återställningen börjar vid 17-tiden på Konsertbaren. Sen får vi se vad som händer, antagligen inte så mycket. Vila sig i form inför morgondagen kan vara ett bra trick. På arbetsfronten känns det som att det redan börjar lacka ur mot jul. Lugnt och fridfullt. Man hinner göra saker som inte hunnits tidigare. Kanske städa skrivbordet? Nä, så lite finns det inte att göra ens nästa vecka tror jag. Som tur är har jag två skrivbord. Då kan man lägga, eller hälla över, de papper som inte får plats på skrivbord 1 till skrivbord 2.

Efter tisdagens rysare på Stamford Bridge får vi nog anse, och hoppas, att Drogba är back in business. Kliniskt avslut. Ett annat kliniskt avslut borde även göras vad beträffar Ballack, hans insats var nog en av de mest amatörmässiga, nerviga och genomusla som skådats på en fotbollsplan i modern tid. Bör sändas tillbaka till Tyskland per omgående. Peter Osgood roterade nog där under straffpunkten.

Didier Drogba fixade biffen på Stamford Bridge.

Didier Drogba fixade biffen på Stamford Bridge.

Dagens rätt får nog anses vara Viltfärsbiff med karljohan-svampsås och ugnspotatis. Intogs på Villa Romana, överraskande bra.

Dagens låt är ”Somebody, somewhere” med Larry Birdsong. Kommer från en fin samling kallad ”Night Train to Nashville – Music City Rhythm & Blues”. På spotify såklart.

Apropå Spotify – det regnar in inbjudningar till mitt konto. Har plötsligt 7 st kvar, nån som vill ha? Skriv nåt då, för tusan!

Här kommer en spotify-lista, för er invigda, vi kallar den Bergers trea.

Ha en fortsatt trevlig dag vetja!

Annonser
kommentarer
 1. Macken skriver:

  Tar gärna emot en inbjudan!

 2. ÅkeM skriver:

  Har du läst Petter Karlssons, Drömelvan? Storyn när Peter Osgood spelar golf och en i bollen dör är obetalbar.

  Promotar igen för Zevon biografin, bara att Warens pappa var gangster och gick under namnet Stompy Zevon är skön läsning.

  Tack för tipset om skrivbordsstädning skall genast skaffa ett till 🙂

 3. andyberger skriver:

  Drömelvan ja, den tänkte jag skaffa när den kom ut. Föll dock i glömska. Så det får ju bli en julklapp till mig från tomten helt enkelt. Zevons bio måste man bara ha verkar det som.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s