Inte direkt nån rivstart.

Publicerat: december 15, 2008 i Uncategorized

Tänk om alla veckor kunde starta såhär. Kaffe vid nio, kolla lite mail, skicka lite till tryck och sen gräva lite i spotify. Hittade en trevlig lista kallad Hurtigs mix 3, på Halvars blogg. I denna lilla mix trängs t.ex. 2Pac, Dave Edmunds och Maria McKee. Precis min typ av blandning. Dessutom finns en fantastisk melodi kallad ”Night Train” med Amos Lee. Tycker att jag brukar ha hyfsad koll på musik, men den här mannen har gått mig förbi. Det får bli till att kolla upp honom lite närmare helt enkelt.

Efter en direkt succéartad tillställning på lördagskvällen var det en lugn och fin söndag. Hemkomst från KB söndag morgon sådär vid 04.00. Kvällen avslutades med ”Smoke on the water” på jetmotorvolym. Då förstår ni kanske hur det var…

Igår gästade Refreshments med gästerna Sven Zetterberg och Louise Hoffsten Uppsalas kära(?!) konserthus. Skulle hemskt gärna gått och kikat på showen, det var väl bara två fel. Priset: dryga 400 spänn, och att konserten var förlagd just i UKK. Inte mycket rock & roll att sitta i bänkraderna och titta på en sån föreställning. Hellre två kvällar på Katalin nästa år isåfall.

Denna ljusa måndag kommer fortsättningsvis att ägnas åt diverse shopping i matens tecken. Det blir lite lätt släktmiddag här ikväll, innan valda delar av släkten drar sig ner mot den spanska solen. Så det är väl bara att dra sig mot Lutis för att se vad som finns i diskarna.

Slänger väl med en liten spotify-blanding här för er som är intresserade av sånt.

Bergers fyra kommer här: http://open.spotify.com/user/andyb/playlist/4vacGCCMKkEh7nk7sYTTGQ

Dagens rätt får bli grillad kyckling med chaminjon- och ädelostsås och potatiskroketter.

Dagens låt är ”She left me for Jesus” med Hayes Carll, leta upp honom på Spotify eller köp honom på iTunes kanske. Det är det värt.

Hayes Carll fokuserar på uppgiften. Kolla upp hans platta "Trouble in mind".

Hayes Carll fokuserar på uppgiften. Kolla upp hans platta "Trouble in mind".

Ha en bra måndag då!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s