Inte direkt ett nyårslöfte.

Publicerat: januari 13, 2009 i Uncategorized

Men det känns ändå lite så. Gick och köpte nya träningskläder igår. Ska försöka para ihop dom med de fina springskorna jag köpte i somras, dom ligger och tittar på mig i hallen varje gång jag går förbi, och ser ut att behöva sällskap. Hade tänkt springa en sväng igår, men då stod tvättstugan ivägen. Idag står en nyinförskaffad förkylning ivägen. Så det får väl bli framåt helgen då kanske. Under tiden får det bli lite fingergymnastik vid datorn istället. Har dessutom ätit onödigt nyttig mat i två dar också. Inte druckit något gott vin heller sen i lördags, men det är ju bara tisdag idag så det är kanske inte så konstigt. Däremot är jag redan sugen på något onyttigt som t.ex. jättegod hemgjord pommes frittes. Det dröjer nog innan den åker fram på bordet tyvärr, om projektledaren får bestämma.

Fet musik däremot, det bör jag kunna konsumera fritt. Så idag blir det nog till att lyssna på Gentleman Jesse och hans album ”Introducing Gentleman Jesse” i iTunes. Beskrivs i senaste numret av Mojo som ett powerpoppigt mästerverk. Sånt faller jag självklart för omedelbart, och behöver inte ens provlyssna. Har köpt hem plattan och den ska strax provköras.Han håller tydligen på att sätta ihop ytterligare ett band som ska skramla på i fotspåren på Rockpile också. Verkar vara en trevlig ung man.

Gentleman Jesse. Det kan liksom inte bli fel med en Rickenbacker. Däremot kan det bli rejält fel med den där mustachen.

Gentleman Jesse. Det kan liksom inte bli fel med en Rickenbacker. Däremot kan det bli rejält fel med den där mustachen.

I övrigt tycker jag att man, om man gillar gammal powerpop alltså, bör söka upp Holly & the Italians i Spotify. Deras gamla platta från nånstans 1979-80 håller förvånansvärt bra fortfarande. Speciellt ”Tell that girl to shut up” och ”I wanna go home”. Annat lyssningsvärt en trist tisdag som denna kan vara Mary Weiss. En dam som när det begav sig frontade The Shangrilas, en av de största tjejpopgrupperna på 60-talet. Även Mary har musik ute på Spotify. T.e.x. hennes come back-platta ”Dangerous game” från 2007.

Apropå musik, ny spotifylista, en bergersk tia, kommer här. Kan även kallas varannan damernas, av förklarliga skäl.

Bandy is a Sirius game heter det ju. Men det har väl inte varit det nån gång egentligen sedan den sloganen började användas. Förrän nu. Hade tänkt gå och kolla in matchen mot Gurkstadens IF ikväll, men förkylningen håller mig från läktaren. Det får bli nästa hemmamatch istället. Problemet är ju bara som vanligt. Man ser ju inte bollen. Fast är det festligt, folkligt och fullsatt kanske det är gott nog. Man kan ju, som Blomman föreslår, damma av bandyportföljen också. Så får det bli. Men inte förrän nästa hemmamatch alltså.

Annonser
kommentarer
 1. Blomman skriver:

  Förlust med 9 – 4 . Men det var bra med publik 3045. Nästa hemma match fredagen den 30/1 mot Broberg Söderhamn. ( Lagom att ta några pilsner före och efter )

 2. ÅkeM skriver:

  Som den medgångssupporter jag är så är självklart VSK seger en riktig glädjekälla.

  Appropå Vic Maile proddade inte han Lew Lewis Save the Wail med den ultimata versionen av Win or Lose (med pistolskott)

 3. andyberger skriver:

  Blomman: Vi får ta revanch mot Broberg-Söderhamn då. Låter som en bra fredagväll.

  ÅkeM: Albumet Save the Wail producerades av Paul Reilly a.k.a. Paul Bass a.k.a. Paul Bassman Reilly…. Däremot producerade Vic Maile efterföljande singeln 1-30 2-30 3-35. Grym! Mer om Paul Bass finns här http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Riley_(musician) ingen duvunge det heller. Albumet finns för övrigt utgivet på cd med alla släppta singlar som bonusspår.
  Och Win or lose var ju skriven av Francis Rossi. Bara en sån sak. Detta om detta. Grattis till segern då!

 4. Cee-Jay skriver:

  Blomman och andyberger: Eskhult, is he Sirius?

 5. andyberger skriver:

  Yes, Eskult is Sirius.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s