Gammalt är bra!

Publicerat: januari 26, 2009 i Uncategorized

Kom just på det när jag satt djupt försjunken i Spotify-träsket. Ramlade över det gamla fina och inte helt okända bandet The Rolling Stones. Någon som hört talas om dom? Satt därför ihop en lista med några av deras okändaste låtar. Nu är ju i och för sig Stones allra okändaste låtar ganska så mycket mer kända än många andra artisters allra kändaste inspelningar, men ändå. Tyckte nog att det blev en riktigt hyfsad lista, döm själva, den finns här.

Ingen färskvara det här direkt. Mycket lång hållbarhetstid, antagligen på grund av mängden tillsatt konserveringsmedel.

Ingen färskvara det här direkt. Mycket lång hållbarhetstid, antagligen på grund av mängden tillsatt konserveringsmedel.

Annat gammalt som kan vara bra är mat, inte om själva maten som slängs upp på tallriken är gammal förstås, men gamla recept. Hörde precis att man på Konsertbaren ikväll bland annat serverar oxbringa med pepparrotssås och potatismos. Gammalt – och gott. Så det får bli kvällens middag. KB kör husmanskvällar både måndag och tisdag, så det finns chans imorgon också för den som är intresserad. Antagligen skulle det passa utmärkt och spela lite Stones till själva intaget av denna fina gamla rätt, får väl ta med mig lite sånt, för det tror jag chefen Gary där borta har lite dåligt med, den gamla disconissen.

Lördagkvällen som startade på KB, tillsammans med diverse goda vänner, fortsatte på Katalin. Claes Yngström var i fin form och mycket gamla bekanta dök upp, för att hedra Uffes minne. Mycket trevligt.

Såg att Mikel i Chelsea varit ute och betett sig. Kört bil när man inte ska, och så. Det är fullt upp i domstolarna där borta på dom brittiska öarna, och fotbollsspelarna verkar vara stamkunder. Mycket märkligt, dom får ge fasen i att ge spelarna ledigt helt enkelt, lås in dom när dom inte har träning eller match, det kan dom väl stå ut med i ett par år, så bra som dom tjänar?

Nej fy tusan, nu är det dags att jobba lite igen, och därefter gå ner och bestämma lite i tvättstugan. Vi höres.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s