Ibland blir det bättre än man tror.

Publicerat: februari 3, 2009 i Uncategorized

Som kvällens middag till exempel. Här står man med diverse burkar med asiatiskt innehåll, en påse fryst kyckling och lite nudlar. Måste erkänna att jag är rätt fed up med det asiatiska snabba köket. Hur som helst, nu blev det lite tärnad kycklingfilé med jordnötssås, bambuskott, lök och minimajs. Jättesnabba nudlar och en vanlig svennesallad till. Jättegott blev det, fast jag inte trodde på det alls. Shit happens. Kan vara för att Foghat och Carlos Guitarlos (kolla den här länken också) ljöd uppmuntrande ur högtalarna, och för att jag precis varit på en trevlig vinprovning innan, och för att jag var hur hungrig som helst och… ja ja ja. detta om detta. Carlos Guitarlos förresten, vilken hjälte. Finns tyvärr inte på Spotify, men väl på iTunes. Lyssna på honom. Och gå in på hans hemsida. Köp hans skivor.  ”The love I want” kan vara världens bästa ”sista dansen”. Förresten så dök Carlos upp på scenen när vi såg Los Lobos i Gävle för ett drygt år sedan. Stort.

Carlos Guitarlos har varit i Gävle. Men han spelade inte med Brynäs. Hade han varit hockeyspelare hade han varit Leksing. Helt klart.

Carlos Guitarlos har varit i Gävle. Men han spelade inte med Brynäs. Hade han varit hockeyspelare hade han varit Leksing. Helt klart.

I brist på Carlos plattor på Spotten, så kan ni ju checka upp det gamla finska rockbandet Pen Lee. Spelade faktiskt på Rackis en gång i tiden. ”I got to know” är klassisk pubrock i sin bästa form. Här hittar ni Pen Lee med gitarrhjälten Dave Lindholm och även en annan finsk gitarrkung Albert Järvinen är på plats. Tunga snubbar. Det var väl bara det. Nu måste jag nog sträcka ut mig på schäslongen, eller hur det nu stavas. Vi höres. Javisstja! Tack till Roger Rake för att du berättade att våra gamla favvisar Pen Lee fanns på Spotten.

Annonser
kommentarer
  1. Zigne skriver:

    Carlos G också!
    Börjar misstänka att våra skivsamlingar påminner rätt mycket om varandra.

  2. andyberger skriver:

    Så kan det nog vara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s