Nu är det skärpning som gäller.

Publicerat: februari 12, 2009 i Uncategorized

Skärpning 1: De medier som efter Sveriges match mot Österrike hävdar att Rasmus Elm fick sitt stora internationella genombrott. Ja, han gjorde ett snyggt mål. Men var det inte en träningsmatch? Och mot Österrike? Men man kanske får glädja sig åt det lilla. Snart är det riktig match, mot ett riktigt fotbollslag, Portugal. Då kan det bli åka av, ordentligt. Då har vi väl inte heller vår magiker från Inter på plan vill jag minnas. Vi får då hoppas på ett riktigt internationellt genombrott för unge herr Elm.

Skärpning 2: Jag måste skärpa till mig själv också. Försöka nå mitt eget uppsatta mål att skriva av mig lite här en gång per dag. Vi får se hur det går. Det är oroväckande (men samtidigt mycket glädjande) mycket jobb på gång nu. Love comes in spurts sjöng en gång Richard Hell, men nu skulle man kunna säga att work comes in spurts. Lugna gatan i januari och början av februari, och nu så bara pang på.

Ingenting kan ännu avslöjas, men det händer snart spännande saker på KB på Vaksalagatan. Inom ett par tre veckor så…

Chris Bailey, frontman i The Saints sedan urminnes tider (det vill säga mitten av 70-talet) leker gitarrposör på jobbet.

Chris Bailey, frontman i The Saints sedan urminnes tider (det vill säga mitten av 70-talet) leker gitarrposör på jobbet.

Fantastisk låt på Spotten nu. Big Hits (on the underground) med australiens stolthet The Saints. Nån slags down under-poppig Van Morrison-variant, typ.

Sånt här ska man väl inte avslöja i förväg, eftersom vissa berörda parter kan tänkas läsa detta, men ändå. Efter noggrant konfererande med Kock-Mats har det på hans inrådan bestämts att lördagens middag kommer att bestå av inget mindre än flamberad pepparstek med hasselbackspotatis och grönpepparsås. Ska ringa försäkringsbolaget idag och stärka upp med extra brandskydd.

För att återgå till bollsparkeriet, som min gamla morfar skulle sagt: Vi hoppas att herr Hiddink får lite snurr på de blå gentlemännen i Chelsea nu. Skulle vara kul med ett tvåmannaanfall bestående av Drogba och Anelka i nästa match.

Eftersom det ligger ett blivande bokomslag och tigger och ber om att bli gjort nu så avslutar vi med Bergers tjugonde lista. Music while you work, anyone? Vi höres.

Annonser
kommentarer
  1. Zigne skriver:

    Hela den där plattan med Saints är bra. Ett av de bästa banden på den tiden.

  2. andyberger skriver:

    Helt sant! Såg bandet ett par gånger här i Uppsala vid tiden runt ”All fools day”. Riktigt bra platta, som mycket annat med Saints.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s