Återväxten är god.

Publicerat: februari 13, 2009 i Uncategorized

Till och med i Norge. Ramlade igår över ett band vid namn Good Time Charlie. Deras senaste platta ”Mojo Energy” razzlar och rockar finfint. Kommer att passa utmärkt en fredagskväll vid spisen. Checka upp dom på deras hemsida och börja med att lyssna på ”This train” så är ni hemma om ni gillar wacka wacka-gitarrer och grisigt munspel. Dessutom hittade jag på iTunes ett nytt (för mig i alla fall, kom ut i höstas) album med gamle Georgia Satellites-medlemmen Dan Baird och hans band Homemade Sin. Albumet heter helt enkelt – ”Dan Baird and Homemade Sin”. Rockar också på i gammal god stil. Some things never change, som det heter.

Dan Baird är en man med glatt humör. Undra på det, när man gjort en så bra platta.

Dan Baird är en man med glatt humör. Undra på det, när man gjort en så bra platta.

Gus Hiddink får en liten uppvärmning imorgon i mötet med Watford i FA-Cupen. Vi får väl hoppas på ett rejält målkalas för de blå gossarna. Kan behövas lite självförtroende i truppen nu känns det som.

Idag blir det hästlunch. Inga hästar på tallriken skulle jag tro, men väl på pappret. Valda delar ut vår starka häst-team ska se till att helgens förmögenhet landas. Skumpan på kylning på Plock som vanligt imorgon.

Rödspätta med kapris, rödbetor, bacon, västerbottenpuré och skirat smör, eller möjligen en vitvinssås. Det är vad köket erbjuder ikväll. Med lite schysst rockenroll i köksstereon, ett glas rött på sidan och glada tillrop så ska nog det lösa sig också.

105 spänn för en lunch. Det börjar bli löjligt nu. Restaurangen med dansbandsnamnet Biztron serverar detta, och då ingår inte ens dryck. Jo, kranvatten och kaffe. Inget fel på lunchen, men verkligen inte något extra heller. Som Kock-Mats konstaterade: Kan man inte servera en bra lunch för max 85 spänn kan man lika gärna skita i det. Typ.

Det blev en fin kväll med god lax på Sturegatan igår för vidare transport till KB, eller tågkupén som det numera heter. Förklaringen till detta nya namn ligger herr Garcia inne med. Inte helt ologiskt.

Ska man köpa biljett till bandyfinalen? Tänk om Sirius står där på isen på finalsöndagen och man inte har nån biljett? Får nog se till att bandyportföljen är uppe ur förrådet tills dess. Undrar förresten vad det är med bandy och pytt i panna? Varje år på finaldagen serveras det pytt, pytt och åter pytt på Uppsalas restauranger. Dessutom ska man dricka nubbe till pytten. Konstigt.

Och om ett par tre veckor kommer originaluppsättningen av gamla 60-talsbandet The Zombies till Katalin. För en gångs skull känns inte en sån där återförening helt patetisk och spekulativ. Colin Bluntstone och Rod Argent är nämligen inte gamla och trötta. Dom är gamla och skitbra fortfarande. Ska verkligen bli kul att se och höra. Kanske mest höra. Nä, nu börjar det bli dags att packa ihop sig inför lunchen. Vi hörs, trevlig helg och sånt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s