Det sämsta jag sett, någonsin…

Publicerat: februari 17, 2009 i Uncategorized

På tv igår kväll gick ett program vid namn Charterhjältar. Eftersom det utspelade sig på Gran Canaria, och frun strax ska bege sig dit på jobb, tänkte vi att vi kunde kika lite på det hela för att få en glimt av ön. Programmet visade sig handla om några überklämmiga reseledare med mungiporna strax ovanför öronhöjd. Man fick komma in i deras värld, se deras kontor, där det låg papper och kanske stod en dator och kanske en kopiator och…. Sen fick man se en massa bussar på en flygplats fyllas med en massa pensionärer och en massa glada reseledare med en massa skyltar som det viftades med och det pekades mot bussar och… Ja, ungefär så. Det gjordes även djuplodande intervjuer med personer som åkt till Gran Canaria 31 gånger på 31 år, och bott på samma hotell och i samma rum 31 gånger. De hade även 31 gånger köpt med sig ett halvt kilo kaffe och en kaviartub. Kaffet kostade för tusan 31 kronor mer på minilivsen vid hotellet. Och Kalles kaviar hade dom tydligen inte alls. Man fick även veta att en av reseledarna gillade att stå i centrum. Det nämnde ha 31 gånger. Hade jag varit på plats hade jag nog önskat att han stått i Haparana centrum. Så var det med det. Jag ska aldrig se Charterhjältar igen.

Lite trevligare saker. Inter slog Milan. Det skedde tyvärr med väldigt tydlig hjälp av Adrianos arm. Matchen började lite sådär men tog sig i andra halvlek. Dessutom hade dom god öl på Pitcher’s, så det blev en fin söndagskväll.

Tänkte slänga in en liten Spotify-lista också, Bergers tjugotredje kommer här.

Ny meny på Konsertbaren med start ikväll. Här kan man checka upp vad dom hittat på i köket. Kan bli en sväng ikväll om andan faller på.

Annonser
kommentarer
  1. ÅkeM skriver:

    Såg också spridda delar av misären, glöm inte att dom alltid satt vid bord 31 när dom åt.

  2. Macken skriver:

    Håller med 31 gånger + hustruns dubbla 31 gånger

  3. andyberger skriver:

    31 tack för att man inte är ensam i detta tyckande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s