Helgen är späckad och klar.

Publicerat: februari 20, 2009 i Uncategorized

Tänkte att det är lika bra att passa på att knattra iväg några lösryckta ord så här på lunchen. Det blir ju en liten paus i produktionsarbetet liksom. Och eftersom helgen mestadels i tur och ordning ska ägnas åt arbete, arbete, arbete, hästar, familj, skivspelning och lite mer arbete, så ska jag försöka klämma in åtminstone en fredagspilsner mellan kl 16.00 och 17.00. Hoppas det ska fungera.

Fick imorse en trevlig spotify-lista skickad från Roger Rake. Helt utan hans tillstånd publiceras den här. Fanns mycket fina grejor att lyssna på där kan jag lova.

Imorgon spelar Chelsea borta mot Aston Villa, och det får väl betraktas som Gus Hiddinks så kallade elddop. Tre pinnar där är inget annat än ett måste. Men det är väl bara att köra på med tremanna-anfallet och mata in bollar på Anelka från kanterna så ska det lösa sig. Eller om det blir Drogba i mitten, vi får se. Mitt tips är 0-2.

Lördag kväll kommer att vikas åt Highway to HelgKonsertbaren. Sören G och undertecknad ska spinna plattor och stöka i Spotifyarkivet om vart annat i KB:s Bakficka (lilla delen på hörnet). Det kommer att bli en högst osalig blandning av soul, rock&roll, new wave och andra trevligheter nersköljt med en och annan öl, lite gott vin och några fräscha drinkar. Musiken går igång vid 22-tiden, senast.

En helt oseriös klubb för dom som (enligt oss) gillar bra musik och goda drycker i ljuv förening. Ni andra är också välkomna.

En helt oseriös klubb för dom som (enligt oss) gillar bra musik och goda drycker i ljuv förening. Ni andra är också välkomna.

Efter att allt är färdigjobbat på söndag måste jag nog kicka igång en riktigt klassisk söndagmiddag. Just nu lutar det åt kalvstek med kokt potatis, gräddsås, lingon, pressgurka, och ett glas rött till detta. Inte dumt alls. På Luthagens livs brukar man alltid kunna hitta riktigt fina kalvstekar, så det får bli ett besök där.

Har vi nån artist att tipsa om idag då eller? Ja, det skulle kunna vara Peter Bruntnell. En engelsman som gör musik lite i samma fåra som Wilco och Jayhawks om man ska vara lite slarvigt med etiketterna. Han har gjort sju plattor och jag har några stycken som är riktigt bra. Hans senaste ”Peter and the murder of crows” som kom i höstas har jag dock inte hört ännu. Favoritlåten just nu ”Little Lorelei” från plattan ”Ghost in a Spitfire” ligger med som andra spår på Bergers tjugofemma. Dessa plattor kan ni således avnjuta på Spotten, inte illa.

Peter Bruntnell är en engelsman som gör lite sådär amerikansk musik, inte helt ovanligt, men väldigt bra.

Peter Bruntnell är en engelsman som gör lite sådär amerikansk musik, inte helt ovanligt, men väldigt bra.

Ja nu hoppas vi väl bara på en skön helg, lydiga hästar, glada makar och makor, fin fotboll, snälla barn, god mat, bandybollar som syns, bra musik, fred på jorden, mindre cyklister på trottoarerna, och  ehhh… Ha en bra fredagkväll då, det tänker jag ha.

Annonser
kommentarer
 1. Blomman skriver:

  Fredags pilsner blev en Red Seal så skål på dig.
  Man får väl ta en promenad i morgon och lyssna på lite vax.

 2. maria skriver:

  vilken fin highway-affish!!!! duktiga du!

  den där söndagsmiddagen lät ju faktiskt helt ok. är de nåt man e bjuden på eller? 😉

 3. Lasse W skriver:

  Kalvstek, varför inte.
  Dottern bjöd på Rocky Road http://recept.nu/1.126537/leila_lindholm/efterratter_godis/leilas_rocky_road
  i kväll. Det passade utmärkt med en Brother Thelonius från North Coast Brewery och sedan en Black Chocolate Stout från Brooklyn Brewery till.
  Musik till detta, världens vassaste Elmore

  Synd att det är så långt till KB.

 4. andyberger skriver:

  Jodå. Dottern ä rbjuden såklart.

 5. andyberger skriver:

  Bloman: kul om du kommer över o lyssnar lite.

 6. andyberger skriver:

  Lasse: Kom hem lite sent ikväll, men ska kolla länkarna imorgon i lugn o ro. Tack för dom!

 7. Blomman skriver:

  Lasse även ja körde Brother Thelonius från North Coast Brewery och sedan en Black Chocolate Stout från Brooklyn Brewery ,plus en hel del rödvin.Om du är i new york så kan ja rekomendera ett besök på brooklyn var där 2006

 8. Lasse W skriver:

  Visst är amrisarna verkligt goda ölbryggare numera. Skulle vara kul att besöka Brooklyn. Men först har jag en inbjudan från Anchors i San Fransisco, som jag skall försöka förverkliga innan d-day.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s