Tre dagar utan dator.

Publicerat: februari 26, 2009 i Uncategorized

Det är precis vad det blir det. Åker med herr Lehman till Åre idag. Skidåkning och hängande på diverse barer är väl huvudtemat för resan om jag fattat det hela rätt. Ett och annat bastubad skulle väl inte heller sitta i vägen. Så jag lämnar min kära MacBook hemma och gör ett litet uppehåll i bloggeriet. Back on monday typ.

Chelsea och Drogba gjorde det. Fast det är ju inte på något sätt klart för det, men en liten bit på vägen är det ju i alla fall.

Vi fick ingen blå himmel från högre ort igår som jag beställt, men en väldigt fin stund i Uppsala Domkyrka blev det. Roffe Wikström inledde tillsammans med Anders Widmark, och efter att alla tagit avsked av Uffe sjöng Claes Jansson ”Det går över” vilket var fantastiskt fint. För övrigt var det nog länge sedan domkyrkan var så välbesökt. Minnesstunden på Katalin var också väldigt trevlig välbesökt och gemytlig.

Nästa vecka bjuds det förresten på fin musik på Katalin. Då tänker jag närmast på fredagen den 6:e när The Zombies kommer på besök. Originaluppsättningen till och med. Dom har kuskat runt ett tag de senaste åren och fått lysande betyg lite överallt. Och med en sångare som Colin Blunstone och keyboardisten Rod Argent ligger det väl nära till hands att det blir bra, liksom. ”She’s not there” och ”Time of the season” hoppas vi på att få höra, och så lär det bli.

Vi slänger väl in en liten Spotify-lista som avslutning. Bergers tjugoåtta, denna gång med genomgående svenskspråkiga låtar. Vi hörs.

Annonser
kommentarer
  1. lassewan skriver:

    Ah, snö, ljus lager och Jägermeister.
    Låter som det var en himmelsk stund i Twin Tower.
    Tackar djupast för din välkomponerade 28.

  2. andyberger skriver:

    Tack själv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s