Lammkotlett, Fine Wine & Zombies

Publicerat: mars 6, 2009 i Uncategorized

Ja, det är väl det kvällen handlar om. Efter att ha tagit hand om en gräsänklingsdisk ska vi nu in på kapitlet lammkotlett. Eller lammstek i skivor om man ska vara noga. Eftersom det anländer hungriga typer om cirka 48 minuter borde jag väl inte sitta här och lyssna på Johnny Rodriguez, men så är det. Efter en förlängd arbetslunch med Kock-Mats gäller det alltså nu att jobba ikapp sig lite. Till lammet får det bli gräddkokt savoykål, ugnspotatis och en tomat- och paprikasås med vissa inslag av vitlök. Något gott rött ur den stora lådan som landade på mitt hallgolv i onsdags borde funka till.

Johnny Rodriguez förresten, har jag aldrig hört tidigare, men det kommer jag nog att höra mer av. Finns på Spotten. Sjunger som en sångare ska, det är mariachitrumpeter i bakgrunden och man är för ett ögonblick förflyttad till gränsen mellan Texas och Tequilaland.

Här kommer en snabb Bergers trettiotvåa.

Och imorgon håller vi på Sirius och Almtuna, samtidigt! Tror förresten att jag ska göra detta iförd Leksands-tröja, det känns nyskapande.

Ikväll blir det The ZombiesKatalin, så nu får det vara färdigskrivet för idag. Dessutom måste vi ju styra upp Spotify på KB på vägen dit.

Ett sista tips, Bruce Robison, inte Robinson, utan Robison. Han har en brorsa också, Charlie Robison, riktigt bra han också. Kolla på Spotten och iTunes. Tja rå.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s