En äggstraordiär kväll.

Publicerat: mars 14, 2009 i Uncategorized

Det var ugnsomelett, hembakat bröd fyllt med parmaskinka och kokta ägg, spenatsoppa, ägghalvor fyllda med matjessillröra och mycket annat gott. Kompletterades med goda viner och öl från The Garcia Family. Nu pratar vi alltså om gårdagskvällen (kan man inte lika gärna bara skriva gårkvällen?). Påsken har således redan firats, detta på grund av att Fru Berger ska vara med och fixa ett påskmatreportage till en av landets större blaskor. Således behövde maten testas på några äggstra (det måste bli ett slut på dom här äggliga ordvitsarna nu) matglada människor. Resultatet verkade lyckat. Vi blev dessutom lite glada i hatten på köpet känns det som, och valda delar av skaran avslutade kvällen med ett par rätt onödiga öl på Konsertbaren.

Amy Rigby till höger. Mannen i den något tveksamma hatten är maken Wreckless Eric.

Amy Rigby till höger. Mannen i den något tveksamma hatten är maken Wreckless Eric.

Har förresten upptäckt att man verkligen behöver lyssna på Amy Rigby. Inte bara för att hon är gift med Wreckless Eric, även om det är en anledning så god som någon. På Spotten finns en av hennes plattor ”18 again: An anthology”. Där finns ett helt briljant popspår vid namn ”All I want”. Den lyssnar jag nu på för säkert sjunde gången idag. Det är det som kallas tjejlyssning har jag fått lära mig, på Halvars blogg tror jag detta lärdes ut. Om ni tar hem Bergers 36 kan ni avnjuta detta popmästerverk. Förresten så har Amy och Eric gjort en fin platta ihop också, kom i höstas och finns på iTunes. Värd en provlyssning för den som gillar gamle Erics prylar. På iTunes kan man såklart även fördjupa sig i Amy, lyssna på låten ”Dancing with Joey Ramone” så blir ni garanterat på partyhumör om ni inte redan är det. Och Wreckless Eric, han har ju förresten en gång i tiden gjort låten ”Whole wide world” som ganska så säkert ingår på min Desert Island List.

Nej nu börjar klockan närma sig Plock. Dags att tåga iväg för att styra upp de norska kusarna. Idag blir vi fyra pers runt travprogrammet. Men det kan ju inte bli som i ordspråket ”Desto fler kockar…” eftersom endast en av oss är kock. Tur det.

Heja Sirius!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s