Ibland blir något uttjatat som nytt igen.

Publicerat: mars 16, 2009 i Uncategorized

Som alldeles nyss till exempel. När jag hittade en version av låten ”Matchbox” (uttjatad är väl här ett understatement of the year). Denna version görs av Ralph ”Soul” Jackson. Och det låter som en korsning av ett halvpackat soulband från Alabama och ett gäng skäggiga texasgubbar (ni vet vilka). Lyssna själva här på Bergers 37. Ralph är en man som kom fram på 60-talet och spelade då in i Rick Halls Fame-studio i Muscle Shoals, Alabama. Och där verkar han hålla sig för det mesta. Ett tips är att klicka vidare på Spotten och kolla in de två volymerna av ”The Birmingham Sound” och då pratar vi såklart om Birmingham, Alabama. Jag lägger med dom här förresten.

Ralph "Soul" Jackson" i egen hög person.

Ralph "Soul" Jackson" i egen hög person.

Annars finns väl inte så mycket att säga idag tycker jag. Det är måndag, Chelsea vann igår. Imorgon är det irländsk högtidsdag, och på onsdag ska tre delar av hästfirman först besöka Restaurang Prinsen, och därefter Johanneshovs Isstadion.

Ett annat tips så här i all hast är Robin Dean Salmon, och plattan ”Come on home”. Gillar man till exempel Steve Earle, så kan det nog va nåt. Finns på iTunes.

Nä nu är det dags för te och kladdkaka på schäslongen. Vi hörs.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s