Plötsligt dök den bara upp.

Publicerat: mars 23, 2009 i Uncategorized

Eric Lindells nya platta alltså. Hade ingen aning om att det var dags igen. Eftersom både jag och andra delar av familjen haft stort utbyte av de två föregående så var det en välkommen överraskning så här på veckans beigaste dag, måndagen. Namnet på plattan är ”Gulf Coast Highway” och det låter ungefär som tidigre. Tråkigt, tänker ni då. Nej, inte alls.Har lyssnat igenom lite snabbt ett par gånger idag, och man kan säga att Eric har vässat sin formel ytterligare. Det är lite New Orleans-stuk på det hela, lite blues, lite soul, lite rock och dessutom en grym sångare och låtskrivare. Den här gången har han förresten plockat in tre väl valda covers också – Buck Owens “Crying Time”, Delbert McClintons “Here Come The Blues Again” och Waylon Jennings & Willie Nelsons “I Can Get Off On You”.  Och det må väl vara hänt när han ritat ihop ytterligare 12 låtar på egen hand. Plattan finns på amazon.com bland annat, inte på iTunes ännu, och heller icke på Spotten. iTunes har dom två förra grymma plattorna ”Change in the weather” och ”Low on cash, rich on love”. Kolla upp dom för tusan!

Eric Lindell är en glad lax! Undra på det, när han gör så bra plattor. Dessutom har han ju nästan ritat lika mycket på armarna som Berger Jr.

Eric Lindell är en glad lax! Undra på det, när han gör så bra plattor. Dessutom har han ju nästan ritat lika mycket på armarna som Berger Jr.

På lördag ska vi spela fotboll mot Portugal, i Portugal. Och vi, det är alltså det svenska fotbollslandslaget. Utan Zlatan, tyvärr. Utan ganska många målgörare överhuvudtaget förresten. Och Lasse & Rolle, dom vill inte plocka med vår lovande kille Henok Goitom som nätar nere i Spanien både då och då. Inte så konstigt kanske, Henok är ju född 1984. Hade nog gått bra om han varit född 1884, då hade han fått lira från start.

Inte nog med att Chelsea klantade sig å det grövsta i helgen, 1-0-förlust mot Tottenham. Nu har Anelka skadat sig och blir borta en månad, det behövdes verkligen inte.

Uppsala står kvar efter bandyhelgen, men om man tittade igenom lunchkrogarnas menyer på nätet idag så var det väldigt mycket pytt i panna… Ett ställa hade till och med gräddstuvad pytt som veckans erbjudande… Vad kan vi utläsa av detta? Kan möjligen bandypubliken ha börjat snegla på andra typer av mat? Och då ska vi vanliga dödliga drabbas av detta, och tvingas äta pytt hela veckan? Nästa år kanske det blir bandyfrukost med sushi och stor stark, jag väntar med spänning på detta. Grattis Västerås förresten! Det satt fint med en seger för Gurkstan.

Vad händer annars i veckan? På lördag spelar Granstens Bluesband på Pub 19, men då ska jag se på fotboll. Ni som inte gillar sport kan går och titta tycker jag, brukar vara riktigt bra. På fredag är det EldkvarnKatalin, men dom har jag sett elvahudrafjorton gånger, så det hoppar jag nog.

Fatboy var visst inte förrän nästa fredag förresten. Men den som väntar på något gott väntar ju alltid för länge.

Höga berg och djupa dalar är ett annat fint uttryck, och det passar bra idag. Har ätit finfina middagar i två dagar nu, men ikväll blir det grillad korv med stekt potatis. Överlever antagligen detta i-landsproblem.

Slänger väl med en liten Spotify-lista som vanligt. Bergers 41 innehåller bland annat den charmiga saken ”If your lookin’ for a fool” med Big John Hamilton. Dessutom ett spår från Paul Collins Beat och deras senast platta. Trodde inte dom fanns längre, men dom kuskar tydligen runt i Spaninen och Frankrike med flera länder och spelar fortfarande. Vi hörs och ses.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s