Vilket skämt!

Publicerat: april 3, 2009 i Uncategorized

Precis hemkommen från Katalin och klockan är runt elva. Gick dit strax efter tio, och fick erfara att Fatboy redan  höll på med extranummer… Vad är det frågan om, en rock & roll-konsert som slutar innan elva på kvällen, en fredag. Tjenare. Det var inte riktigt vad jag hade sett fram emot i alla fall.

Annonser
kommentarer
 1. basjan skriver:

  Jomenvisst Berger!
  Arbetarmusik presenteras på exakt utsatt tid.
  Vi som var där fick oss serverat en alldeles förträfflig konsert. Jocke L vicken speleman han är,jag är mäkta stolt över att ha fått gnida sträng i samma orkester som honom en gång i tiden.
  Sen ska vi inte prata om finnpajsarn Hannu Kiviaho som lirar gura som om han inte har haft sex sen 1955.
  Gör nu inte om samma misstag imorgon på pub 19 dom börjar lira 17:00???

 2. andyberger skriver:

  Nä, det var bättre förr när banden ofta gick på nån timme efter utsatt tid, och gärna lite halvpackade dessutom! Om dom gick på alls… Kommer att sätta mig på Pub 19 redan vid lunch idag för säkerhets skull! Är därför uppe redan nu och tar en riktig arbetarfrukost med havregrynsgröt och barkbröd.

 3. Lena Hultman skriver:

  Attans vad synd Andy :-(. Jag har nyligen (för 2 år sedan *s*) lärt mig att bandet brukar börja i tid. Tycker också det är lite trist. Men jag lyckas ändå vara sen ändå. Värsta var väl när någon som nästan aldrig är i Sverige (jag har förträngt hans namn tack och lov) skulle spela och jag möter massor med folk när jag kommer och frågar: går ni redan, något bra förband som spelat och det är paus. Nääää, det är slut säger folk, sååå snopen jag var, såg ut som en fågelholk halva kvällen, så nära gråten. Det var en del biltrafik (superfina bilar) utanför här tidigt i går kväll.. en del gap och skrik om Katalin och jag tänkte just om de redan hade slutat.
  Det borde lagstiftas mot att band inte får börja förrän 23:00 pip! Sluta får de göra tidigast 1 och då är de oerhört trötta eller att publiken e kass.
  Gissar swampen blir lite ”pålitligare” på det viset. Får se om jag vinglar ner det ikväll *nickar vänligt med huvudet*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s