De gamla trashdockorna är tillbaka.

Publicerat: april 15, 2009 i Uncategorized

New York Dolls alltså. De numera till åren komna trashdockorna släpper ett nytt album vid namn ”‘Cause I sez so”, (jo så heter den) den 5:e maj. Singeln med samma namn ligger redan ute på Spotify, och inleder listan Berger 52. Goda nyheter för oss gamla glamrockälskare alltså. I och för sig är det bara David Johansen och Syl Sylvain kvar från originaluppsättningen, men bra låter det fortfarande. Det bevisade dom ju faktiskt när deras stora comebackplatta ”One day it will please us to remember even this” dök upp för ett par år sedan. Nu är väl inte nya singeln nån riktig partyvältare, men det rockar på ganska hyfsat. Vi väntar med spänning på nya fullängdaren.

New York Dolls modell äldre.

New York Dolls modell äldre.

Gårdagksvällen blev en helkväll på Trattorian, med god mat, trevligt sällskap och en minst sagt underlig fotbollsmatch på tv:n. Då pratar jag förstås om holmgången Chelsea-Liverpool. Tyckte nog att båda lagen spelade som hejkomochhjälpmig större delen av matchen, men spännande blev det onekligen, särskilt i andra halvlek. Frågan är vad vi ska göra med Peter i målet, kanske dags att införskaffa ny burväktare? Han har uppträtt rätt skakigt på sista tiden tycker jag.

Fick igår önskemål från Kock-Mats om att skrapa ihop en spotifylista fylld av Chelsea-Liverpool-relaterad musik, så här kommer Chelsea-Mersey, en riktig soppa. För att inte säga ett jäkla hopkok.

Gick idag upp så tidigt att jag var tvungen att äta upp lunchlådan redan klockan 10.15. Något av ett tidigt lunchrekord för undertecknad. Och vad är sensmoralen av detta? Gå inte upp för tidigt,  det är dyrt att äta lunch två gånger.

Och Sirius räddade en pinne mot Ljungskile. På gränsen till imponerande. Men den där Wålemark eller vad han heter var väl inte med längre kanske. Annars brukar ju han alltid knoppa in ett mål i ungefär 93:e minuten.

Apropå matchen på Stamford Bridge igår så börjar jag nu tröttna rejält på alla storfilmare. Oavsett tröjfärg. Och även på domare som blåser sönder matcher i tid och otid. Tänk om alla spelare som springer runt och försöker ramla snyggt kunde omvandla den energi som läggs ned på detta till något vettigt på planen. Skulle kanske kunna gynna sporten? Eller?

Imorgon blir det trerätters Leksandslunch på Dragarbrunnsgatan, inte illa! Och igår var det trerätters-lunch här på kontoret, med laxceviche, kalvrullader och jordgubbskompott. Bara att inse att man har det rätt så bra.

På lördag kväll kan det bli en sväng till Buddy’s kanske? Det är ju snart lördag förresten. Blir lite konstigt när måndagar omvandlas till söndagar… veckan blir liksom lite kort. Inte för att det gör nåt.

Ett litet musiktips så här på slutet, Caj Karlsson. Nya plattan innehåller duetter med storheter som t.ex. Magnus Lindberg och Anders F. Rönnblom. Och många fler. Rätt så bra är det också. Och snart kommer Lindbergs nya platta också. Det blir fint. Vi hörs.

Annonser
kommentarer
  1. ÅkeM skriver:

    Otippat, Berger äter grovarbetarfrukost. Snart blir det väl valkar i händerna och lyssnas på LarzKrister eller vad dom heter.

  2. andyberger skriver:

    Ja, man vet aldrig vad som händer här i livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s