Det bara susade till, liksom.

Publicerat: april 20, 2009 i Uncategorized

Man undrar ju vart den helgen tog vägen. Kan bero på att den var smetfull med aktiviteter kanske. Lördag kväll blev det skivspela på KB, och igår söndag en sväng till Akkurat för att spana in Robbie Fulks. Tyvärr blev det support act till Robbie, bestående av Tony Carey, det hade man gärna missat. Tröttare får man leta efter, fast han enligt Robbie dragit i sig åtminstone 16 Red Bull. Så på grund av Tonys lallande kom inte huvudakten igång förrän vid tiosnåret. Vi Uppsalabor blev i och för sig vänligt nog erbjudna skjuts av Micke Finell till Uppsala, för att vi skulle kunna se hela giget, men blev ändå tvungna att ta 11-tåget hem. Det vi såg var dock helt klart toppklass! Grymma låtar och ett klockrent framförande. Det är alltid lite fascinerade när en man och en akustisk gitarr kan få en hel publik i sin hand. Inte ofta man är med om det. Så nu sitter jag här och funderar på om man inte ska ta sig till Skutskär nästa söndag för att se sista giget på turnén också.

Idag var fru Berger så tokig så hon brassade burritos, på en måndag!?!. Vi som tidigare fått förklarat för oss på ICA att Tacos och dylikt ätes på fredagar, och inget annat. Men gott var det hur som helst. Det lättade definitivt upp min tvättstugetjänst som pågår i detta nu.

Nästa vecka har vi ett par fina kvällar på Katalin. 29 april Walter Trout, 30 april Perssons Pack. Eftersom 30 april ju är sista april så är det nog ingen lämplig kväll för en gammal gubbe att gå på lokal, så jag får lov att passa där. Men Walter den 29:e kan man kanske komma iväg på. Schysst bluessnubbe som jag såg på Rackis nån gång.

På onsdag ska vi fira Fläskkotlettens dag på Västra Järnvägsgatan tillsammans med familjen Garcia. Jag kom på det för cirka 10 minuter sen att man borde ha en fläskkotlettens dag. Så nu vet ni när det är – 22 april. Och hinner ni inte fixa fram några kotletter till dess, eller om ni har andra planer, så går det bra nästa år också. Det man behöver mer för att fira denna fina del av grisen, är förslagsvis potatis, sås, grönsaker och hyfsat med öl och vin. Sen sköter sig firandet nog av sig själv. Och det är ju inte mer än rätt att vi inför en sån dag. Känns liksom lite mer rejält än till exempel Kanelbullens dag. Vem bryr sig om en löjlig kanelbulle?

Frågan är bara vad man spelar för musik på Fläskkotlettens dag? Lägger in några låtar på Berger 54 som en uppvärmning så här några dagar innan. Första och sista låten får det bli. Nej nu är det dags för tvättgruvan. Vi hörs.

Annonser
kommentarer
 1. Blomman skriver:

  Även jag är sugen på att se Robbie kunde inte söndags. Så hör av dig om du ska upp till skutskär på söndag.För tillfället så passar det.

 2. andyberger skriver:

  Ja för tusan, hör av mig!

 3. Lasse W skriver:

  Bra initiativ. Mer musik till stekningen

 4. andyberger skriver:

  Det var riktigt pig(g) musik det!

 5. Blomman skriver:

  Hittade en bra lista på sonic i från dylans radio program.

 6. macken skriver:

  Musik till stekningen.En lugn Jimmy Smith;
  Pork Chop. 7.29 min.Perfekt tid till kotletterna
  vänd dem efter 3.14.
  Lite mer upptempo när garnityret skall hackas
  Chop Chop Boogie med Hadda Brooks

  Ha en trevlig kväll

 7. andyberger skriver:

  Trevligt! Den ska jag kolla in.

 8. MagnusR skriver:

  Valborg eller inte, Perssons Pack med en ny CD i bagaget får man ju inte missa. Att dessutom få höra Persson sjunga Hanna när det verkligen är Valborg är ju en bonus. Finns ju viss risk att man kommer att skråla med i ”full, fullare, fullast var jag” där.

 9. andyberger skriver:

  Nej, egentligen får man inte missa Packet. Men jag har andra saker inbokade så dom blir tvungna att komma tillbaka och spela snarast!

 10. Lena Hultman skriver:

  Trout igår på Debaser var bra, lite ”trött” då kanske men tror bättre än i Gislaved. Hoppas han blir ännu bättre ikväll. Jag e nöjd i a f 🙂
  Trummisen var bra, basisten likaså, organisten hade man kanske velat höra motspela lite mer med Walt.. eller tvärtom då ;-).
  Dög helg klart åt mig, skönt lämna stan för några timmar också å sitta ute på Salt mittemot några timmar före 🙂 Took a small whisky för Uffe 🙂

 11. andyberger skriver:

  Låter fint. Ska kolla in herrarna på Katalin ikväll, som sagt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s