Grävde lite i garderoben.

Publicerat: maj 2, 2009 i Uncategorized

Skulle egentligen leta efter en liten insexnyckelsats, för att skruva upp iBookens tangentbord, eftersom det råkat hamna lite utmärkt gott Shiraz-vin i detta skrivkarlsverktyg. Nu hittade jag inte den allra allra allra minsta nyckeln, så det fick bli en tur till Biltema. Vad jag däremot hittade i garderoben kan ni se här nedan. Man blev alldeles nostalgisk. Och det är är bara cirka en promille av de gamla fina singlar som har garderobierats i det Bergerska huset. Nu är det nog dags att muta in en plats åt vinylspelaren igen. Måste dessutom ta mig ut till landet för att hämta resterade samling lp- och singelplattor snarast.

Uttrycket "att komma ut ur garderoben" fick nu en helt ny innebörd. Ber känsliga fotografer om ursäkt för den bristfälliga bildkvalitén.

Uttrycket "att komma ut ur garderoben" fick nu en helt ny innebörd. Ber känsliga fotografer om ursäkt för den bristfälliga bildkvalitén.

Och vart tog Little Bo Bitch vägen förresten? Det lär man väl aldrig få reda på. Måste nog googla upp det. Dom gjorde ju en kanon-LP 1980 nån gång.

Idag lär det väl bli hästdressyr på Plocks uteservering. Synd bara att dom också införskaffat såna där löjliga ”lounge-möbler”. Det ska va lounge överallt nu. Lite franska bistro-utemöbler vore väl inte fel? Om man rökte kunde man då sitta där med ett pack Galouise, ett par Ray-Bans och se lite halvdjup ut så där. Nu röker jag tyvärr inte längre, men det kan hända att det åker in en Catch Licorice Mini-portion till häst-ölen. Fjollsnusens fjollsnus nummer ett, men det får man ta.

Igår blev det en fin biff på stammishaket, och därefter en liten smakbit av en riktigt chokladig brownie. Sen orkade man inte mycket mer än så den kvällen. It got late early, som dom säger i amerikat.

Dagens amatörtips 1: Quantum Joyride. Och det är verkligen ett amatörtips.

Dagens amatörtips 2: Chelsea-Fulham 3-0. Vi måste börja göra lite mål nu.

Kvällens tips: En sväng till Le Parc kanske? En av stans skönare uteserveringar har dragit igång igen.

Skickar med en Spotifylista igen. Berger 58. Rätt så nostalgisk den också på sina håll… Ha det fint i vårvädret.

Annonser
kommentarer
 1. Lasse skriver:

  Det göms mycket intressant i garderober.
  Nu tar jag en hembakt Brownie.

 2. MagnusR skriver:

  Själv har jag grävt lite i Spotify och lyckats få ihop en lista med Uppsala-anknytning:

  Listan är öppen, så om någon kommer på något jag missat lägg gärna till det.

 3. andyberger skriver:

  Fet lista där, Magnus. Nu väntar vi bara på att Rävjunk ska komma tillbaka på spotten. Dom fanns med där i början, på nån svensk punksamling, dock försvunnen nu.

 4. Tobbe skriver:

  Tre Stiff-singlar på samma bild gör en gammal samlare glad 😉

  By the way, Berger… Din Spotlista ”Bergers Etta” verkar ha ballat ur, och som samlare saknar jag den. Samlingen är inte längre komplett.

 5. andyberger skriver:

  Tja! Ja Stiff-singlar kan man inte få för mycket av. Det vet ju du…. Jag ska kolla upp ettan.

 6. […] Bergers blogg såg jag ett foto. En bild (av tveksam kvalisort) som föreställde nio härliga gamla vinylsinglar. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s