Inte mycket att säga om det.

Publicerat: maj 7, 2009 i Uncategorized

Resultatet i gårdagens holmgång på Stamford Bridge alltså. Även om det kändes lite surt med Barcelonas balja i 90-nånting-minuten. Men sett över två matcher var nog Barcis värda vinsten trots allt. Domarens insats kommer inte att gå till historien som nån av de skarpare dock. Eller som Kock-Mats sa nyss, kan bli fråga om poliseskort från London till Heathrow för norrbaggen.

Nedräkning för resa till ovan nämnda stad har börjat. Jakten på biljett till fotbollsmatch har även den börjat. Biljett till Nick Lowe-konsert finns.

En sväng till Möja på söndag för att finslipa detaljer. 7-tåget till Sthlm och 8.30-båt till ön.

Gävleborgsrockarna Refreshments på Katalin på lördag. Har sett gänget ett ohälsosamt högt antal gånger sedan tidigt 90-tal, och det blir en gång till i helgen alltså. Då får vi kanske höra några nya låtar från kommande plattan ”A band’s gotta do what a band’s gotta do” som släpps 27 maj. Har en känsla av att den plattan kommer att gå varm i köket på Möja i sommar.

Tror förresten att jag ska tjuvträna på tillagning av 5-öring i morgon kväll när Hudik-släkten kommer på besök.

Det verkar som om jag åkt på en försenad 40-års-kris, eller möjligen förskotterad 50-årskris. De senaste 9 dagarna har jag nämligen lufsat omkring i skogen inte mindre än 7 morgnar. Inte idag dock, eftersom träningsvärk från gårdagens fotbollsmatch omöjliggjorde detta. Men ändock, inte illa. Och dessutom börjar flåset infinna sig så smått. Trodde man inte. Men eftersom Fru Berger blivit rena rama träningsnarkomanen så är det väl bara att försöka hålla jämna steg.

Läste en utmärkt intervju med Jim DickinsonLennart Perssons sida. För er som inte varit in där och kollat är det verkligen dags. En av landets absolut vassaste rockpennor, denne Lennart. Om nån förtjänar epitetet ”rocklegend” så är det förmodligen Dickinson. Han har spelat med och producerat allt från Stones till Ry Cooder, Replacements och fan och hans moster. Att han dessutom i början av 70-talet spelade in den lätt mysko, men lysande plattan ”Dixie Fried” spär nog bara på myten om denne lätt hemlige man. Stories to tell har han också, det blir ni varse när ni letar upp intervjun hos Lennart.

Jim Dickinson vilar upp sig inför kommande musikaliska stordåd.

Jim Dickinson vilar upp sig inför kommande musikaliska stordåd.

Slänger in en liten spotifylista, Berger 59 som inleds med fin liten sak, ”Just a little lovin'” med Carmen McRae. Jim Dickinson är förstås med och lirar lite här. En av hans favoritinspelningar dessutom.

Javisstja! Funderar ni på att lufta grillen till helgen? Då tycker jag ni först ska inhandla Aftonbladets grillbilaga, kan köpas till och med fredag om jag inte minns helt galet. Där kan ni ta del av Fru Forslins och Fru Bergers grilltips, och massor av schyssta recept. Dont’ miss it.

Nej, nu är det dags att göra lite annan typ av nytta. Vi hörs framöver.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s