Småspik, strömming och Guinness.

Publicerat: juni 12, 2009 i Uncategorized

Ja, vilken blandning va? Ute regnar det småspik och himlen är grå. Så man sitter ganska fint här med en knäckemacka med strömming. Guinness fick kökspersonalen sig en, innan städningen. Det var inte dumt alls så här på fredagskvällen. Imorgon är det öppning av Sommarstället. Kock-Mats och jag har nu gjort några av våra drygt 60 st 10-12-timmars-dagar. Knäna är lite trötta, och vi tror att vi gått ner minst 3 kg. Just nu känns det helt okej att sitta lite tillbakalutad, med datorn i knät och softa lite inför morgondagen tidiga uppstigning.

Datorn i knät förresten. Enligt Aftonbladets webbsida kan herrar som sitter med datorn i knät bli sterila. Men eftersom jag gjort mitt vad gäller barnproduktion så känns det lite som att det kvittar.

Los Lobos i Stockholm 28 juli. Det skulle va nåt det. Men då är det kökstjänst som gäller, så Vargarna får vänta.

Midsommarafton om en vecka. Då vill vi ha en klarblå himmel och en stor fet sol. Dagen lång.

Slängde ihop en Spotify-lista häromkvällen. Bergers 65. Om den är lite konstig kan det bero på att min kollega och jag tullade lite på den medhavda Konjagaren samma kväll. Så ni får ha överseende med eventuella konstigheter.

En TV med lite fotboll skulle vara avkopplande. Tyvärr har vi inte någon sådan apparat i stugan. Men man kan ju förstås kolla lite gamla snygga mål på Youtube.

Och inte har vi letat rätt på nån sten heller. Fasen också. Det får bli imorgon.

Ronaldo kostade tydligen en miljard. Mycket märkligt. Men han säljer väl mycket tröjor förstås. Fast det vore ju lite försmädligt för Madridarna om han gick och fick ont nånstans förresten. Men det har dom väl tagit med i beräkningen. Försäkringar finnes antagligen. Och han är ju ganska duktig när han inte snubblar på mittlinjen eller på nåt oklippt grässtrå.

Idag har vi lyssnat på ELO, Bee Gees och Refreshments i köket. Det funkade. När det är dags att göra såser ska vi tydligen lyssna på Puccini. Hoppas inte såsen skär sig.

Nej, nu är det dags för en kopp te, Östergrens Gangsters och lite Nick Lowe. Hälsa dom därhemma.

Annonser
kommentarer
 1. basjan skriver:

  JaduBerger efter den här sommaren kommer du att gå ner betydligt mer än dina 3 kilo.
  Det är klart att man inte missar Los Lobos.
  Men om man nu ska ta sig ut till Sommarstället vill man ju gärna veta vilken meny som bjuds?
  Om man ska paddla kajak till Möja vart ska man utgå ifrån?Kan man ta sig en stänkare någon stans på vägen?
  /Basjan

 2. Blomman skriver:

  Hoppas att du har det bra där ute. Även jag funderar på att ta mig ut till er och prova på menyn. Vargarna lär man väll försöka se om man har möjlighet, basjan du kan höra av dig om vi ska ta oss ner till sammans i såna fall. Jag var på Where The Action i Fredags och såg Seasick Steve och han var en skön behållning. Men ja var där för den goda Neil som inte gjorde en besviken. Men hem resan blev en plåga, halkade i leran kände att det blev nog en Brolin. Tog mig haltande till T banan kom med som tur var. Senior Svenssons Nattbuss till Uppsala. Lördag morgon Akuten Kl 14.15 svaret brytit fotled foten i gips opration i veckan. Så det är bara att konstatera att inga mer utomhusfestivaler. Men med facit i hand inte så dumt semester två veckor tidigare en planerad samnt semester kvar. Och ja har en massa böcker som bör läsas så nu får man tid.Ett skivtips Allen Tousaints nya den är beronde framkallande http://open.spotify.com/user/skydog/playlist/3V38lvLTSc4Bj4DNeCbrNq

  Vi hörs Blomman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s