Well, it got late early today.

Publicerat: juni 14, 2009 i Uncategorized

Detta fina lilla ordspråk kommer från en amerikansk baseballcoach om jag inte är helt felunderrättad. Det hade inte gått så bra för hans lag kan man förmoda. Här ute på ön var det en lugn dag bland grytor, kaffekoppar och annat. Nu gjorde det inte köket så förfärligt mycket, eftersom vi hade förlagt en konferens till gårdagskvällen, som dessutom övergick till natt. Konferensen hölls på Berget, eftersom det i Bagerivåningen bedömdes finnas alldeles för mycket störningsmoment i form av vrålande stereoapparater, halkiga gurkskivor och väl förfriskade ynglingar. Så det var liksom lugnast här.

Konferensen var lyckad, vi nådde definitivt ett av delmålen: Att framställa en minst lika märklig Spotify-lista som häromsistens. Här ligger den. Namnet är Bergers 66, men det borde väl egentligen vara Axelbergers Syndrom del 2. Vi får konferera om detta vid nästa tillfälle. Under konferensen bjöds det på Förstärkt Sockerdricke, och till det Wasaknäckisar och vitlöksost. Väldigt rationellt och väldigt annorlunda komposition, rent matmässigt. På det viset kunde det konfereras effektivt och mycket. Vid ett tillfälle kom även ett anteckningsblock fram. Vad som skrevs ner är dock oklart, eftersom den vänsterhänta skrivstilen vid det laget var något utfluten. Detta berodde dock inte på vädret, utan på en väl avslappnad skrivmuskel.

Apropå listan: Om någon undrar varför den avslutas med den i dessa sammanhang något ovanliga artisten Jenny Öhlund, ber jag er kontakta Kock-Mats för historien kring detta. Jag har inte inhämtat tillstånd för publicering kring detta ärende.

Övriga frågor kring låtvalet besvaras icke heller.

Såg förresten att New York Dolls kommer till Stockholm den (26:e juli tror jag). Det räckte alltså inte med Los Lobos den 28:e? Varför inte framåt hösten när vi tillfälliga öbor är tillbaka i närheten av Storstan?

Hur blir det med Zlatan egentligen? Den ena kvällsdraken skriver att han tänker stanna i Spaghettiland, den andra att det blir en flytt till Barcis. Man börjar ju bli lite lätt nyfiken nu.

Jag håller med Olsson. Degerfors Vulkan har börjat småmullra sig lite igen. Trevligt. Vi kanske så smått kan börja hoppas på Superettan nästa år? Men då åker väl Sirius ur, så vi inte får se Degen på Studan ändå förstås.

Min kollega introducerade mig igår kväll för Johnny Rivers, och hans liveplatta ”Totally Live At the Whiskey a Go Go”. Bara att ha spelat in en platta där på Sunset Strip tyder ju på en viss klass. Dessuom håller hans version av Chuckens Maybellene rena rama Foghat-klassen. Kolla in hela plattan på Spotten för tusan.

Du ser ju själv. Värdsklass var namnet. Johnny Rivers rockar till det och dansen är ett faktum.

Du ser ju själv. Värdsklass var namnet. Johnny Rivers rockar till det och dansen är ett faktum.

Måndag i morgon. Om det slutar tokblåsa och regna snett neråt kanske det blir riktigt hyfsat med folk till lunch imorgon. Vem vet.

Nä fy fasen. Nu tycker jag det är dags för familjen att komma hit. Men jag får väl lugna mig till på torsdag förstås.

Och för er som tänkt komma ut på midsommar så är det fullbelagt nu. KB:s grannar fick sista sviten på Sommarstället.

Kvällsmat snart då, sen kör vi på med Stig Larsson. Eller nån gammal film på datorn kanske. Det blir i alla fall ingen stenletning. Det har vi lagt ut på entreprenad. Ha det så fint och må solens strålar värma er snarast. Vi hörs.

Annonser
kommentarer
  1. Jossan skriver:

    snart kommer vi Papi, saknar dej:)
    hälsa alla där ute!
    Puss!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s