Nitton dagar och några burgare senare.

Publicerat: juli 23, 2009 i Uncategorized

Det tog ett tag innan dom flottiga fingrarna fick slå sig ner på Macbookens tangenter, men så kan det vara när burgare ska flippas, frukostar ska färdigställas och andra ätbara prylar fram. Sommarlov kallar en del det, men det vete fan. Här kör vi 08-22. Eller som Kock-Mats säger, vi gör jobbet. Uppförsbacken var rätt brant den första tiden, men nu känns det som att ett visst mått av flyt infunnit sig, roller har hittats och den erbarmeliga radion i köket har bytts ut mot en ny. Det är fortfarande rockenroll som gäller när det preppas för kvällspasset för övrigt.

Vad som hänt i den stora världen utanför ön vet jag inget om. Förutom att Zlatan verkar bli Tapasgubbe, det ska bli kul. Eller vad säger Madridarna in the Garcia Family? Tyvärr har även nyheten om  att allas vår Willy de Ville verkar vara ordentligt krasslig, nått oss. Cancer i bukspottskörteln om jag inte är helt felinformerad. Mycket mycket tråkigt.

Ikväll hade vi en lugn restaurang, lunchen däremot var rätt het. Kock-Mats och jag har fått god hjälp av i tur och ordning Malin, Marcus och Maria i köket och det är mycket tacksamt. I helgen kör vi själva, och det blir nog fett mycket att göra som de yngre förmågorna skulle uttrycka det hela.

Just nu när klockan visar 00.42 regnar det dock extraordinärt mycket utanför det mörka fönstret, jag får höja ”Loup Garou” ett snäpp för att överrösta smattret mot rutan, men lite mysigt är det allt…

Sommarens hittills intressantaste beställning är nog ”Jag skulle vilja ha lite köttbullar med räkor”. Svårslaget. Möja Surf & Turf eller? En annan fin variant är ”Kan man få räksallad med stuvad potatis?” Smaken är delad.

Los Lobos i Stockholm på tisdag. I wish.

Fru Bergers födelsedag firades på ett mycket trevligt sätt med kyckling, risotto, Mumm Cordon Rouge och Bagarens Bästa Tårta, alla barn och det coolaste av barnbarn, Sune var på plats. Bättre blir det inte.

Nä fy fan vad det regnar nu. Och Willy de Ville sjunger ”All in the name of love”. Tror jag måste sitta uppe en stund till ändå. Går ju inte på förrän vid tio.

Har rasslat ihop några listor förresten. Men det var ju så länge sedan, så jag vet inte vilken som är den senaste. Slänger in Bergers 7o här, så får vi se vad det blir av det hela. Har även börjat på 71:an, men det får vi ta sen.

Eftersom ni säkerligen vill ha något att titta på så får ni även en bild från ”luckan” en dag i början av juli. Det var visst några typer som ville ha sig en burgare vid femtiden…

Varm mat i Luckan för helvete.

Varm mat i Luckan för helvete.

Om några veckor sitter man som gäst på Paulinas med en sval öl och tittar på tiden som går förbi. Det blir fint.

Förresten så var Sweet Emma & the Mood Swingers här och förgyllde ön med sin musik härom lördagen. Det var nog inget annat än succé. En trevlig kväll i gammal fin dansbanestajl. På lördag spelar något som heter Nurse Diesel. Bagarn rekommenderar. Vi kanske får inspektera detta om vi orkar efter köket stängt. Ha det så bra så länge, förhoppningsvis ska denna lilla blogg uppdateras lite oftare framöver. Att vilja men inte kunna heter det va? Eller hur var det? Vi hörs.

Annonser
kommentarer
 1. mats axelson skriver:

  AndyBurgers! Name of the Place

 2. Z skriver:

  Willy de Ville döende. Usch vad trist.

 3. andyberger skriver:

  Ja fy fasen, det är riktigt trist.

 4. zigne skriver:

  Dessutom, hemska tanke.Kan det möjligen vara så att man själv inte är ung längre ? eftersom idolerna från tjugoårsåldern trillar av pinn stup i ett.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s