Väldoft, halvgamla blueshjältar och en välriktad nick.

Publicerat: november 9, 2009 i Uncategorized

Väldoft och gamla blueshjältar hänger kanske inte så väl ihop, men just här och nu funkar det. En spiraltrappa ned lagas det flitigt och framgångsrikt (antar jag) mat för en av landets två största kvällstidningar. Själv sitter jag och försöker få den stora inspirationen att infinna sig inför lite webbformgivning. Lyckas sådär, så det fick bli lite pausverksamhet av det här slaget. Och där halkade vi in på lite halvgamla blueshjältar. Johnny Mastro & Mamas Boys, stationerade i Los Angeles. Johnny själv kommer från New York-trakten har jag för mig, men han roddade och grejade tydligen åt hjältarna Red Devils en gång i tiden. Detta hörs en hel del i bandets musik, och inställning till musik. Låter mycket Lester Butler och hans Devils, vilket ju inte kan vara annnat än bra. Vill ni se när dom eldar på som värst, så finns det en hel del klipp på youtube. På Spotify finns tre av deras fyra plattor, och listan Berger 91 inleds med ett av de stormigare numren. Fullt ös medvetslös helt enkelt. Slutsats – har du något som helst intresse av skrotig, ruffig ylande blues och r&b så gillar du Johnny och hans mannar. Så det så.

Johnny-Mastro

Ser varmt ut det där. Johnny Mastro har klätt på sig ordentligt inför kvällens gig.

Den välriktade nicken sköttes självklart av John Terry i gårdagens segermatch mot Man U. 1-0 till Chelsea, vilket räckte till seger. Själv slavade jag i ett kök, och kunde inte se matchen men kul var det ändå.

Skansenlirarna klarade sig kvar, och deras ”fans” ”skötte sig” på sedvanligt vis.

Lista nr 91 innehåller förresten rätt mycket gamla souldamer, vet inte varför, det bara blev som det blev. Och det blir det ju allt som oftast, som det blir alltså.

Kom just på att herr Stuhre nån gång i höstas undrade om jag skulle hinna upp till 100 listor innan nyåret, och det kan ju faktiskt vara ett mål så gott som något. Det där med Popgiss förresten, hade ju varit grymt kul, men det verkar tyvärr bli lite för mycket långväga resor för att få ihop det hela. Och dessutom är det väl fullbokat med lag nu. Men det kanske finns någon energisk själ här i närheten som kan sy ihop något liknande? Vore fantastiskt kul.

18 november Daniel Lemma, 21 november Perssons Pack på Katalin. Ja tack.

Har jag kanske tjatat om förut, men Daniel Lemmas nya platta börjar växa upp till en riktigt höjdare. Eller som det hette förr: Växer för varje lyssning.

Helgens godaste: VM i antipasti på Trattorian. Söndagens farsdagsmiddag gick inte heller av för hackor. Dessutom var den Carlsberg som serverades efter lördagens kvällstjänstgöring en av årets godaste.

Måndagarnas tv-program måste vara något av det tråkigaste som kan uppbringas. Om kvällens hetaste program är ”Dödligt vapen 4”, ja, då vet jag inte om det ens är någon idé att närma sig burken. Fast det kanske är nån repris på Sportspegeln, eller heter det Sportnytt nu för tiden kanske? Tur att det finns olästa böcker, dator, radio och stereo.

Jan Tauer verkar vara en smart kille. Eller vad säger du? Precis vad fotbollssverige behöver.

Äntligen: Robin Dean Salmon på Spotten.

Nä, en kopp kaffe på det här så. Ha det fint, så ses vi.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s