Juliga listor, 13 dagar på raken och några vilsna snöflingor.

Publicerat: december 13, 2009 i Uncategorized

Sådärja, nu verkar den ständigt återkommande rödtonade högtiden närma sig med stormande rensteg. Ett gott tecken är att det ramlade in ett par sköna jullistor från Magnus och Tobbe. Det tackar jag för, mycket trevligt fanns det där att lyssna på. Själv har jag i mån av tid den senaste tiden jobbat på en liknande sak. Den kommer här. Verkar vara en del gemensamma nämnare i dessa tre listor… Uutanför köksfönstret irrar i detta nu några lätt konfunderade snöflingor omkring, dom får nog skärpa till sig rätt så ordentligt om det ska bli nån vit jul här på V. Järnvägs. Shit the same egentligen, det är ju ändå mest bara mörkt, och man håller sig inomhus. Det bästa skulle ju så klart vara om man satt på till exempel Paulina’s och sippade på en god Kaffe & Veterano runt jul, men det får bli en annan gång. Dessutom finns det bekanta på plats som kan sköta det där.

Efter 13 dagar på raken in da kitchen blev det idag ett så kallat tillfälligt avbrott på grund av en lite gnällig kista. Så därför kan man nu sitta här med en kopp te, och varva ner en aning.

Det har förresten även knåpats ihop en ”vanlig” lista vid namn Berger 99. Personliga höjdpunkter: ”Drop down and get me”  med Del Shannon från plattan med samman namn. En grym sak producerad av Tom Petty, och inspelad med hans Heartbreakers. Annat som inte går av för hackor är Sam Roberts, Los Super Seven och Dean Martin (förstås, med en av mina absoluta favoritmelodier). Listan avslutas naturligtvis med ”Johnny 99”, fast inte med Brucan.

Del visar Tom några gamla trick på guran.

Chelsea vacklar lite. Men det gör å andra sidan Man U också. Som tur är.

Hästarna springer som vi vill. Nästan.

Zlatan gör mål. Ola Toivonen gör mål. Och Sebastian Larsson gör flera stycken på frispark. Härliga tider.

Blev en skön liten stund på Tilltugg med Fru Berger igår, länge sen man var där senast.

För er som gillar mat kommer här nedan en riktig klassiker – Tänk på vad och hur mycket ni stoppar i er för tusan.

.

Tisdag: Julbord med kollegor. Årets enda julbord, eftersom jag tyvärr missade Fenomenmannens årliga happening som brukar vara något alldeles extraordinärt.

Fredag: Ingo & Olle spinner plattor på KB iförda tomteluvor. Inget för känsliga personer om man ska döma efter inbjudan.

Lördag: Undertecknad och Herr Larsson (a.k.a. Han som nästan körde på Benny Andersson med sin moped härom veckan) vänder plattor. Kan bli lite vad som helst, och lite hur som helst, och det blir det också.

Nej nu jäklar blir det snart storfrämmande från Herr Garcia. Kaffe måste bryggas. Vi ses.

Annonser
kommentarer
 1. macken skriver:

  Trevlig kock-rock!Sen finns alla kockfruars favorit; Hey Good Lookin……!

 2. Mojo Martin skriver:

  E de ingen som uppmärksammat den i juletid på spotten så oumbärliga sångskatten ”The Night Before Christmas” med allas vår David Hasselhoff?

 3. andyberger skriver:

  Jag såg den, men valde att ignorera den… Får kanske bli på julaftons kväll, när syskonskaran väller in, som man plockar fram denna raritet? Kan vara ett schysst partytrick.

 4. ÅkeM skriver:

  Mohlin tackar alla jullistetillverkare, Dom har rullat under Canon Gävles årliga kundmingel i dagarna två.
  Skickar med ett ypperligt popdänga som tack!

 5. andyberger skriver:

  Härligt ÅkeM, och Fountains of Wayne är ju aldrig fel.

 6. ÅkeM skriver:

  Fast länken skulle gå diretkt till The man in the santa suit, med ovan nämnda popcombo, svårt med länkar och teknik för en björn med en liten hjärna.

 7. andyberger skriver:

  Men bra blev det ju ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s