En cool Collins, några sköna bloggar och en helt ny meny.

Publicerat: februari 3, 2010 i Uncategorized

Den coole Collins heter Stacie i förnamn, och är en dam i sina bästa år, beväpnad med munspel, cowboyhatt och ett gäng rätt giftiga låtar. Låtarna på hennes platta ”The Lucky Spot” är dessutom producerade av Dan Baird, känd från bl.a. Georgia Satellites och The Yayhoos. Då kanske ni förstår vartåt det lutar och barkar redan innan ni lyssnar av plattan på Spotify. Det är rockigt, bluesigt och lite hästjazzigt. Mest rullande och krängande rockigt i samma lösa anda som Dan Baird och t.ex. Jason & the Scorchers kan låta. Läste precis på Stacie’s hemsida att ytterligare en platta nu är inspelad och väntar på utgivning. Med i hennes band är förresten Warner Hodges, gitarrist från, just det, Jason & the Scorchers. Inte illa va? Så gillar du det stuket kommer du att älska ”The Lucky Spot”.

Stacie Collins, dam för sin hatt.

Jag vet inte riktigt vart bloggvärlden är på väg, men ibland blir det mer än lovligt roligt att läsa blogg. Som här till exempel, när min dotter Marias kompis Niklas vägrar klippa sig, men ändå vill skaffa ett jobb. Och bygger en blogg på just det temat. Stor humor enligt mig iallafall. Läs den, och läs den noga.

Eller som här, där Sune, två år och coolast i stan, har börjat blogga. Vete fasen hur det går till, men jag misstänker att han har en till oss båda närbesläktad spökskrivare.

Konsertbaren håller just nu på att värka fram en helt ny meny. Back to the future är som kanske tidigare nämnts temat. Nu börjar det närma sig nystart, och kommande vecka blir det stängt måndag och tisdag. Premiär på torsdag. Kan lugnt säga att det här kommer att bli riktigt coolt, men lite omstuvningar och omgörningar i lokalen dessutom, även om allt av detta inte hinner bli klart under nästa vecka. För dom som är lite extra hemliga ryktas det om smygpremiär på onsdag.

Lite mat vore gott förresten. Helst isterband med dillstuvad potatis, men det verkar inte finnas här i stan just idag. Apropå mat, nu kom det precis en matstylist rusande här och började prata om Vitello Tonnato. Det var fan längesen man åt det, men som det ser ut nu kan det bli en smakbit av just detta framåt söndag. Härliga tider.

Chelsea fick bara 1-1 borta mot Hull. Vad är det som händer? Nu när vi återigen hade chansen att dra ifrån en aning.

Just det ja, en lista kanske? Berger 108 kommer här. Den är lastad med sköna namn som t.ex. Will Hoge (gillar man Neal Casal gillar man Will) Tommy 16 (hade jag glömt) och Crazy Elephant (obskyr soulig one hit wonder med en låt som Bill Hurley en gång spelade in på sin soloplatta Double Agent, i en definitiv version).

Bill Hurley ja, sångare i ett av världens bästa och mest okända rockband, The Inmates. Dessutom Englands bästa rocksångare enligt Robert Plant. Bill har inte haft hälsan de senaste åren har jag hört, åkt lite ut och in på sjukhus på grund av psykiska problem. Tråkigt, vi får hoppas att det blir bättring.

Heja Patrik Sjöberg.

Fick en kommentar på bloggen häromdagen från några herrar som tidigare spelat i grymma band som Deeptone och Daffodils. Stort. Lyssna på deras nuvarande musikaliska aktiviteter under namnet Honks här.

Sådärja, då var jag uppe i rätt lagom antal skrivna ord (549 stycken ungefär). Vi hörs.

Annonser
kommentarer
 1. MagnusR skriver:

  Låter som om du har fullt upp, men det kanske finns möjlighet att ta sej till Pipes och vara med och musikquizza lite i kväll ändå?

 2. Zigne skriver:

  Isterband och dillstuvad pott. En delikatess.

  Hurley var väl svajig i nerverna på Inmates-tiden också om jag minns rätt.

 3. andyberger skriver:

  Ja, Barrie Masters från Eddie & the Hot Rods fick ju vikariera för Bill på några plattor och turnéer. Inte riktigt samma löd i pipan där.

 4. Lasse W skriver:

  Stacie i all ära, men vi har Jill Johnson och Louise Hoffsten.

 5. andyberger skriver:

  Jorå Lasse, det har vi, och det är ju inte dumt det heller.

 6. jobbutanklipp skriver:

  Tack för stödet! Jag la till en länk på min sight. Gillar dina spotifylistor. Maria har introducerat mig för dem.

 7. andyberger skriver:

  Tack själv, för en cool sida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s