Några snabba mellan kök och boll.

Publicerat: juni 19, 2010 i Uncategorized

Sådärja, fick äntligen en liten stund vid datorn mellan stekbord och VM. Måste först bara säga att Ön är helt fantastico. Och folket på Carlssons, trevligare kan det nog inte bli. I och för sig dyker sonen upp idag också, så då kanske trevligheten snäppar upp sig ännu ett notch.

Musiklyssnandet har legat på en låg lägstanivå, för att tala floskligt fotbollsspråk. Men just nu susar både Mitch Ryder och Big Town Playboys förbi i högtalarna. Nästan så man blir sugen på en kall, men det får bli efter 21.00.

Slängde ihop en lista innan jag drog iväg, Berger 127 kommer här. Inledande ”Watercolour day” passade utmärkt till morgonens strandpromenad.

Det lilla jag sett av VM så här långt är rätt så pajasdåligt. Är det den förbannade bollens fel? Fast englands kalkoninsats igår kväll hade nog inte kunnat bli sämre om dom så spelat med en badboll. Nu börjar tabloiderna i England snyfta efter Svennis… Tror även att dom skulle behövt John Terry som lagkapten, och inte som avbindlad halvmotiverad mittback. Gerrard ser ju inte direkt ut som en härförare heller…

Nej fan, nu är det nog snart dags för lite prepp i köket. Vi hörs snart, och lite längre också. Har ni vägarna förbi så stanna till vid skylten.

Och nu dök Doug Sahm upp i högtalarna. Det blir en bra dag det här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s