Två snabba dagar där hemma, efter jobb och före semester.

Publicerat: augusti 19, 2010 i Uncategorized

Så blev det. Gårdagen tillbringades med stadsvandring i bekanta omgivningar, därefter blev det ett alldeles jättetrevligt besök på Peppar Peppar, som byggts om under sommaren och blivit ungefär dubbelt så stort. Saffet bjöd på bubbel och vi käkade getost och oxkinder och pratade nio veckors Fåröminnen med Maestro Hägg. Ikväll laddar vi om för en ny Uppsalakväll med släkt och vänner. Imorgon bitti vid 6-tiden styr norrbaggarna planet mot Malaga, och vi är med ombord. Ett par veckor i värmen, sen blir det hem och jobba på allvar igen, med förhoppningsvis nya och spännande utmaningar.

Vad ska man säga om Degerfors IF? Dom verkar ha gått in i väggen å det grövsta. Nu får det bli skärpning om ni inte ska behöva kriga vid fel streck. Chelsea joggade hem en lätt 6-0-seger i premiären. Trevligt, mycket trevligt.

Efter nio veckor i ett kök blir man lätt sugen på lite annat än vad som serveras på menyn, även om det är helt OK mat. Så biffen vi åt i måndags kväll var alldeles extra god. Lätt som en plätt dock, en bra biff, en snabb rödvinssås, potatis med fetaost i ugnen, grönsallad med vinaigrette. Gott vin i långa banor till detta dessutom. Tack för det, Carlssons-cheferna! Att vi sen satt uppe och pladdrade till sådär 04.30 gjorde ju inget det heller.

Den eminenta biffen är uppäten. Festen fortsätter dock ett tag till!

Annat man kan bli sugen på så här års: Fransk löksoppa. Beuf Bourgignon. Gulasch, det gjorde vi en grym rackare på Ön förresten.

För övrigt har undertecknad begåvats med nya glasögon. Så nu ser jag vad jag skriver också. Om det blir bättre vet jag inte, men som sagt, jag ser i alla fall.

Det blir en fett lång spotifylista här och nu. Berger 130. Vi inleder med nåt av det ösigaste som vaxats på en liveplatta. ”First I look at the purse” med J. Geils Band, från plattan Full House. Dessutom kan man lyssna på t. ex. ett spår från BoDeans nya, lite Lou Ann Barton, Hank Sundown med mera och flera. Håll till godo.

Eftersom sommaren nu börjar dra ihop sig tänkte jag dela med mig av några fina citat från de senaste nio veckorna: Antagligen kommer dom flesta av er inte att fatta nånting av detta.
• Nån som vill ha en Vodka kall?
• Jag får ingen ro i kroppen
• Bärs på huvudet
• Kan man få en pasta sidfläsk utan sidfläsk?
• Blir det fest ikväll Tobbe? – Jag vill inte, men jag har väl inget att välja på.
• Jag trodde du dödat en fågel och kastat på mig.
• Jag är hungrig, kan jag få potatis och gräddsås?
• Nej, nu stänger vi och går och badar. – Kan vi göra det?
• Jag tar en Jack & Cola, 6:a, och en shot Jack bredvid.

Så var det med det. Vi hörs väl nåt framöver. Kan bli en liten lägesrapport från värmen, eller en skuggig bar vid namn H2o kanske.

Annonser
kommentarer
 1. Lasse W skriver:

  Ojojoj… dax för ett vulkanutbrott igen då…

 2. andyberger skriver:

  Jotack så är det nog Lasse.

 3. ÅkeM skriver:

  Snygg omdesign av sidan. Spanien jojagtackar. För övrigt så är TP senaste urusel

 4. andyberger skriver:

  Har lyssnat igenom TP några gånger och det låter lite segt. Några hyfsade låtar var det väl, men det var inte riktigt som det borde…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s