Fåröförkylningar, lite country och en och annan stänkare.

Publicerat: september 29, 2010 i Uncategorized

Då var det dags för några rader igen. Tiden flyger, såg att senast jag var här och knattrade var den 5:e september. Skärpning. Men nu när jag icke arbetsför sitter hemma och snörvlar efter att få ta del av den legendariskt segslitna Fåröförkylningen ska jag väl få ner några rader. Familjen Chef på Carlssons restaurang, Fårö gick härom helgen och snörvlade rätt så överordentligt, och det måste vara denna farsot som även drabbat undertecknad och fru. Inga skuggor falla över Familjen Chef dock, vi hade minst sagt a hell of a time under Fårönatta och dagarna innan och efter. Det blev dessutom en kräftskiva extraordinaire, som innehöll inte bara långa banor av kräftor och snaps, utan även en pizzabagare i silverklänning, och frivillig dans av undertecknad (tydligen). När jag börjar närma mig frivillig dans är det läggdags för ungefär två timmar sedan.

Förra onsdagen hölls countrykväll på KB under namnet Country Gazette. Livemusik av Dece och Per, som jag tyvärr missade eftersom jag var inlåst i köket. Därefter vände Sören G och jag plattor några timmar för de som orkade lyssna. Mycket trevligt, vi ber att få återkomma om sådär tre veckor.

Apropå country, sitter här och lyssnar på ett band vid namn Mic Harrison & the High Score. Hittade dom på allas vår Eric Ambels sida, och det, tänkte jag, borde vara en kvalitetsstämpel. Vilket det var. Finns tre plattor på spotten under länken ovan. Lite rock, lite country, bra låtar och ett tajt och skönt band. Comes highly recommended.

Är det dundertåget där bakom? Läs artikeln här så får ni kanske veta. http://www.thedailytimes.com/article/20100715/ENT/307159964/-1/ent

Såg förresten ett rätt nonchalant Chelsea mot Marseille igår kväll, 2-0 kunde lätt varit 5- eller 6-0 om dom haft lite mer skärpa. Och norra målställningen på Stamford Bridge skakar fortfarande efter Alex frispark…

Duke Robillard på Katalin imorgon, men då är man väl fortfarande sjuk förstås.

Hade en fantastiskt trevlig söndagkväll förresten, som skulle börja med ett glas vin på Biztron, det glaset blev ganska enkelt tre. Därefter blev det en god middag med herr och fru Hägg. Och sen blev det alldeles för sent.

Hur ska Degerfors klara sig undan kvalstrecket? Hur ska Sirus klara sig upp? Det är två svåra frågor jag ställer mig idag. Ingen som vet.

Eftersom det var long time no see, kommer här två listor. Berger 133 och Berger 134. Det är så mycket konstigheter i dessa listor, så det får ni ta och reda ut själva. Men så mycket kan jag säga, det är rätt blandat.

För övrigt verkar det vara retrorätter som gäller just nu på KB. Storsäljare för tillfället är Biff Rydberg och Ugnsgratinerad flundrafilé med duchessepotatis och hummersås.

Så var det med det, man kanske skulle försöka få tag på en och annan stänkare till kvällen, gärna av typen Gotlandsbittar, för att se om halsen rycker upp sig lite och febern går ner sig? Vem vet, konstigare saker har funkat. Vi hörs.

Annonser
kommentarer
  1. ÅkeM skriver:

    Man får gratulera herrn, har för míg att det är födelsedag idag???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s